Paola Quevedo
Membru al echipei INTERSPORT

Ce poate spune despre stil o femeie din Ecuador?

Mai ales când a crescut până la 18 ani într-o școală pentru fete, ascultând și avand drept model doar femeia burgheză, ce trebuie să fie întotdeauna o doamnă, să se îmbrace în mod corespunzător și să urmeze regulile societății! Da, nu are multe opțiuni pentru a-și crea o personalitate distinctă și un stil propriu.

Îmi amintesc că am primit adeseori întrebări precum “De ce ai făcut asta?”, “Unde te duci?”, “Cum ai putut să faci asta, nu mergi nicăieri!” De multe ori m-am simțit limitată, urâtă, mi-am schimbat hainele, urmând dorințele celorlalți, mi-am coafat părut așa cum și-au dorit ceilalți . Acum mă gandesc: De ce? De ce trebuie să copiem, sau să urmăm un standard? De ce nu putem fi noi înșine?

Așadar, într-o zi, m-am privit  în oglindă, mi-am privit hainele și am luat o decizie: nu mai asculta de fiecare dată opiniile celorlalți, ascultă-ți vocea interioară, iubește-te, descoperă-te prin ochii tăi, nu prin ai celorlalți, fii confortabilă în corpul tău, cu alegerile tale. Creează-ți în sfârșit stilul tău unic, personal!

Astfel, încercând să mă simt bine cu mine însămi, am avut curaj să încerc mai mult. M-am simțit mai puternică și am îndrăznit să iau o decizie și mai mare: Plec în Germania, asta fără a vorbi limba germană!

După o perioadă m-am întors acasă. A fost dificil, dar am făcut-o! La acel moment nu am încercat să devin alt om, să fiu altcineva doar ca să fiu bine primită, acceptată. Stilul meu personal, unic, cinstit m-a ajutat întotdeauna să stau în față, să mă simt puternică, să simt că pot! Am stat 8 ani în Germania, am terminat masterul, mi-am luat un loc de muncă și acolo l-am întâlnit și pe soțul meu grec.

Acum, am 9 ani de când locuiesc în Grecia și lucrez la INTERSPORT. Stilul meu evoluează de fiecare dată alături de mine, prin propriile mele decizii, dorințe, nu pe baza condițiilor externe sau a ceea ce implică mediul.

Fiecare femeie are ceva “special” și minunat … părul, ochii, modul în care vorbește, mișcarile, gesturile …

Găsește-ți frumusețea și las-o să iasă la lumină.

Creazăți propriul stil, fii tu însăți, iubește-te, fii puternică, fii femeie!

Înapoi!