Eleftheria Toliopoulou
Membru al echipei INTERSPORT

Toți, mai mult sau mai puțin, ne-am aflat la un moment dat în poziția neplăcută de a avea o relație cu un om care a încearcat să ne reducă ego-ul și tot ceea ce reprezentăm, simțim cu adevărat. Această relație poate fi una familială, de prietenie, profesională sau chiar sentimentală.

Eu am fost într-o astfel de postură pentru o lungă perioadă de timp din viața mea.

Timp de trei ani, m-am luptat aproape zilnic cu fraze precum “nu vei reuși”, “nu poți”, “nu ești capabilă”, “nu ai vise”, “nu ești și nu ai nimic special”. De fiecare dată, am încercat să gestionez singură situația, dar mereu sfârșeam prinsă ca într-o capcană. Involuntar, toate aceste cuvinte mi-au afectat atât conștientul cât și inconștientul.

În timp, toate acestea m-au afectat. Într-o zi, corpul meu a reacționat, astfel că la vârsta de 23 de ani, am suferit primul atac de panică. Îmi amintesc cum mă plimbam singură pe stradă, tremurând, respirând cu dificultate, aflându-mă în imposibilitatea de a controla situația.

Acesta a fost momentul în care am făcut pasul cel mai important din viața mea, am luat decizia de a pleca! Am vrut să plec departe de toată povestea asta care m-a ținut captivă . Mi-am dat seama că sunt puternică și pentru prima oară în ultimii ani am putut rasufla ușurată cu adevarat. A fost exact așa cum mi-a spus odată cineva: “Acolo unde iți e teamă să mergi, acolo vei găsi fericirea”.

Astăzi, la 26 de ani, conștientizez că am trecut printr-o situație extrem de toxică. Privesc în urma mea și văd lucrurile cu alți ochi. Văd cum am avut curajul de a rămâne singură într-un oraș necunoscut, luptând pentru visele mele. Văd cum am construit casa mea, cercul meu de prieteni și am luptat cu toate temerile necunoscutului. Văd cum am gestionat jobul, clienții cu care am lucrat, universitatea pe care mi-am dorit să o urmez. Văd că fac parte dintr-o mare familie, INTERSPORT! Cum? Acordându-mi încredere!

În final, am înțeles că încrederea de sine vine din interiorul nostru.

Nimeni nu crede în noi, mai mult decât noi înșine. Uită-te în jurul tău, uită-te la toate lucrurile pentru care lupți, la tot ceea ce ai realizat și ai încredere în tine! Poate că acesta este secretul pentru a ne atinge obiectivele!

Înapoi!