Dana Rogoz
actriță, actriță, fashion blogger, mamă

Mi se pare din ce în ce mai complicat să îți câștigi încrederea în tine ca femeie, într-o societate care încearcă să îți impună standarde imposibil de atins.

O cale, cred, este să îți găsești modele care să te inspire. Natașa Ungureanu este modelul meu. Ea este cea care conduce Asociația Touched România, care sprijină mamele aflate în imposibilitatea de a-și crește copiii. Este vorba despre acele mame care sunt într-o situație critică, lângă soți abuzivi. Și totuși au forța să o ai de la zero. De ce? Pentru că există pesoane ca Natașa care le ajută să își recâștige încrederea în ele și în tot ceea ce pot realiza, pentru a reuși să își crească frumos copiii.

Aceste persoane sunt forța, cele care le ajută, le inspiră, dar ne inspiră și pe noi celelalte care stăm mărturie efectelor pozitive pe care le generează. Ca un Domino de lucruri pozitive, o reacție în lanț care schimbă mii de vieți.

Și astfel îți dai seama cât este de important să ai un sprijin. Cred cu tărie că noi, femeile, ar trebui să ne sprijinim mai mult una pe cealaltă. Așa cum și Natașa sprijină aceste mame pe care le întâlnește.

Acum 13 ani, Natașa a ales să se dedice mamelor și copiilor aflați în situații de risc, de atunci viața ei și a numeroaselor mame cu care a interacționat, s-a schimbat.
Femei care reușesc să se ridice din cenușă și să lupte pentru ele și pentru copiii lor. Despre astfel de transformări putem vorbi atunci când este cineva care are încredere în ele și le insuflă acest sentiment.

Prin prisma tuturor acestor lucruri și a acțiunilor de susținere, ne dăm cu adevărat seama cât de mult se pot inspira femeile între ele, atunci când își unesc forțele. Energia tuturor femeilor, conștiente că lucrurile mărunte, dar importante sunt cele care dau valoare existenței noastre.

Să ai atât de multă încredere în tine, încât să molipsești toate persoanele din jurul tău!

Înapoi!